Herken je dat gevoel toe te zijn aan verandering in je interieur zonder dat je gelijk in nieuw meubilair wil of hoeft te investeren? Er is een goedkopere en leukere oplossing: accessoires!

Accessoires zijn geen bijzaak, het zijn essentiële elementen voor het creëren van elegante, stijlvolle ruimtes. Door middel van de juiste accessoires – en dus met minder uitgaven dan wanneer je een compleet nieuw interieur aanschaft – kun je je ruimte een compleet nieuwe look geven! De juiste accessoires geven een ruimte een unieke uitstraling en creëren sfeer terwijl de verkeerde accessoires het beoogde resultaat teniet doen.
budgetstyling met accessoires

De styling van accessoires in je interieur kan soms best lastig zijn. Het probleem is vaak dat het al snel rommelig oogt, terwijl je juist een stijlvol, creatief en elegant interieur wilt.

Als professioneel interieurdesigner help ik je graag om jouw ruimte een nieuwe ‘look & feel’ te geven! Dit kan ik doen met behulp van accessoires die je reeds hebt en/of door de aankoop van nieuwe accessoires. Met minder uitgaven heb je zo in korte tijd een nieuwe stijl gecreëerd.

Wil je nog iets meer doen? Ook de juiste kleur op één muur kan je accessoires beter laten uitkomen. Als color consultant kan ik je ook hierbij adviseren.

Wil jij je interieur een make-over geven zonder grote investering?
Neem contact met mij op voor een afspraak!