fbpx

Diensten

Nieuwbouw- & renovatieadvies

U gaat bouwen of renoveren. Er gaan een hoop vragen door uw hoofd waar u niet uitkomt. Door met lilian I-DESIGN samen te werken krijgt u antwoord op al uw vragen; hoe en waar te beginnen, wat te kopen en welke kleuren en materialen geschikt zijn om uw doel te bereiken en waar te maken. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, lilian I-DESIGN denkt al vanaf de tekening mee over de indeling en functies van de ruimtes.

Officestyling

Omdat u en uw medewerkers zoveel tijd doorbrengen op kantoor, wilt u dat natuurlijk graag in een prettige werkomgeving doen. Een aangename en inspirerende werkplek heeft als resultaat ook verbeterde werkprestaties. Het uitdragen van de stijl en cultuur van een bedrijf wordt bepaald door de meubels, de kleuren en de indeling van de ruimtes. Door met lilian I-DESIGN samen te werken bespaart u geld, tijd en voorkomt u onnodige en verkeerde beslissingen.

Aankoopbegeleiding

Een goed advies behoedt u voor onnodige en verkeerde aankopen en is tijdbesparend. U gaat uw huis of kantoor inrichten. Hoe maakt u de juiste keuzes? Er is zo veel te koop. Daar kan ik u uitstekend bij helpen!

Budgetstyling met accessoires

Herken je dat gevoel toe te zijn aan verandering in je interieur zonder dat je gelijk in nieuw meubilair wil of hoeft te investeren? Er is een goedkopere en leukere oplossing: restylen met accessoires! Als professioneel interieurdesigner help ik je graag om jouw ruimte een nieuwe ‘look & feel’ te geven! Dit kan ik doen met behulp van accessoires die je reeds hebt en/of door de aankoop van nieuwe accessoires. Met minder uitgaven heb je zo in korte tijd een…

Kleuradvies

Vaak wordt het kiezen van kleuren onderschat. Kleuren maken of breken een ruimte. De juiste kleuren maken net het verschil tussen de gewenste uitstraling en een ruimte die iets mist. Kleuren zijn van grote invloed op de gemoedstoestand van de bewoners en geven een ruimte persoonlijkheid en uitstraling. Met kleuren kunt u een ruimte optisch vergroten of verkleinen, breder of smaller, hoger of lager doen lijken. Kleuren kunnen ‘spreken’, ‘schreeuwen’ en als ze in harmonie zijn ‘zingen’.

Interieurstyling/Restyling

Een huis of kantoor inrichten is behalve een uitdaging ook een vak. Heel vaak ziet men door het grote aanbod van kleuren en stijlen door de bomen het bos niet meer. U heeft van alles geprobeerd, maar het lukt niet om het gewenste resultaat te krijgen. Het interieur is niet geworden wat u in gedachten had. Omdat er zoveel factoren zijn waar rekening mee gehouden moet worden om balans, harmonie en de juiste sfeer te creëren is het een goed idee om lilian I-DESIGN in te huren. Lilian I-DESIGN zorgt er met haar jarenlange ervaring voor dat uw ruimte perfect gestyled wordt. 

lilian I-DESIGN

Lilian Ferrier, uw gecertificeerde interieurdesigner in Suriname!